Assortiment boersma-parket

In onze showroom hebben wij een aanbod van circa 400 verschillende decor´s aan laminaat vloeren. Voor ieder interieur, budget of wens een passende laminaat vloer.

Voor de prijs kunt u gerust een kijkje nemen in onze winkel, want u heeft al een laminaat vloer voor Eur.9,95. 

De nieuwe trends op het gebied van laminaat zijn een aanvulling voor uw woning, de decor´s zijn nauwelijks van een echte houten vloer of tegelvloer te onderscheiden.

Extra lange delen met een unieke clickverbinding bijvoorbeeld laten zich gemakkelijk plaatsen door een handige doe het zelver. Ook de tegel laminaat vloeren zijn zeer natuurgetrouw.

Voor elk interieur is een laminaat vloer beschikbaar voor badkamers, winkelruimtes zijn laminaat vloeren beschikbaar waar de waarden aangepast zijn op hoog intensief gebruik. De waarden zijn gebaseerd op de slijtlaag of toplaag van de plank. Hoe hoger de waarde, des te langer de levensduur

 


Levensduur laminaat

De levensduur is afhankelijk van de slijtlaag / toplaag die is aangebracht op de laminaat delen, de toplaag is onderverdeeld in verschillende kwaliteitswaarden refererende naar het type interieur waar men de laminaat vloer wil plaatsen. De kwaliteitswaarden bepalen voor het grootste gedeelte de levensduur van de laminaat.Daarom is het altijd aan te raden om deze waarden in het achterhoofd te houden wanneer men een laminaat vloer koopt, want de prijs speelt hierin een grote rol.

 

Click verbinding

Om de laminaat vloer gebruiksvriendelijker te maken, gemakkelijk te verhuizen en in verband met de opbouw van de delen is het belangrijk dat er een clickverbinding van 45 graden ontstaat. Bij deze manier van clicken sluiten de delen naadloos aan en zullen de delen in het gebruik niet uit elkaar gaan. Dankzij het 45 graden-clicksysteem is het laminaat uitstekend te verhuizen. Het is een ideale vloer voor mensen die geen groot onderhoud willen en een apart design zoeken.


Voordelen laminaat
- zelf te plaatsen
- goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en daardoor makkelijk te onderhouden. Laminaat is echter niet krasvrij
- in combinatie met speciale ondervloer toepasbaar in appartementen
- hygiënisch, anti-allergisch
- goedkoop
- verkleurt niet of nauwelijks

Nadelen laminaat
- glansverschillen mogelijk
- moeilijk te repareren en niet schuurbaar 
- gehoriger dan parket
- kouder dan parket
- dessins aan mode onderhevig, na enige jaren niet meer na te leveren