De keuze voor kwaliteitsvloeren! Natuurlijk Your Floor®

Nieuwe vloer kopen?

Nieuwe vloer kopen? Your Floor® Nederland biedt een ruime selectie laminaathouten vloeren en PVC vloeren van internationale allure, exclusief in Nederland en België. Dit alles wordt ondersteund met een uitgekiend assortiment aan ondervloerenvloerkleden en overige toebehoren. Een vloer kopen bij Your Floor® is een keuze voor kwaliteit, goede service en verantwoorde producten.

Inspiratie opdoen?

Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u een vloer koopt? Dat kan op verschillende manieren? Bezoek eens onze inspiratieshowroom in Oss, geopend op ma t/m vrij van 08:00 - 17:00. U kunt ook een Your Floor® dealer bij u in de buurt bezoeken, neem daarvoor contact op voor uw dichtsbijzijnde vestiging via 0412 67 50 76. Advies op maat nodig? Plan dan een afspraak met een van onze adviseurs.

A-kwaliteit vloer kopen

Bij Your Floor® kunt u een vloer kopen van A-kwaliteit voor fabrieksprijzen. En nog steeds voldoen alle vloeren aan de hoogste milieu standaarden (PEFC). Ook werken we met een landelijk netwerk van professionele dealers, geselecteerd op de beste vakmanschap en service. Bij Your Floor® kunt u een vloer kopen die geschikt is voor iedere ruimte. 

Handige legservice

Bij het bestellen van uw nieuwe vloer kunt u meteen gebruik maken van onze voordelige legservice. De legservice wordt uitgevoerd door ons gekwalificeerd netwerk, dat bestaat uit professionals met jarenlange ervaring. Verzeker uzelf dus van gemak en snelheid en geniet optimaal van uw nieuwe laminaat, PVC of houten vloer.