Home » parket-groningen

Houten vloeren - Parketvloeren - Laminaat - Pvc - Groningen

 

Wij zijn specialist op het gebied van houten vloeren in groningen. Onze houten vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik. Ook hebben we visgraat vloeren, laminaat en pvc in ons assortiment. Alle onze houten vloeren kunnen bewerkt worden met de olie of lak zoals jij graag wenst.

Wij verkopen hoogwaardige kwaliteit houten vloeren in groningen, deze worden in verschillende breedtes gemaakt met een gemiddelde lengte van 2.40 meter en 10% kortere delen. Doordat wij lange planken leveren wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd.

We verwelkomen je graag in onze showroom in winsum om een ruime keuze aan houten vloeren te komen bekijken. 

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Eigen werkplaats

Eigen parketleggers

Boersma-parket heeft in groningen ook verschillende laminaat vloeren geplaatst.  De laminaat vloeren zoals quick-step, parador, vitality, krono, kaindl, tree, sabou, loc floor of de your floor collection in Groningen worden door klanten in groningen warm aanbevolen, omdat het laminaat kwalitatief goed is, de garanties van de laminaat die boersma-parket in groningen levert zijn dan ook goed voor jarenlang woonplezier.  Click laminaat in groningen in tegeldesign of plankdesign is daarom bijna ook niet van een echte tegelvloer of houten planken vloer te onderscheiden in tegenstelling tot vele andere laminaat vloeren in groningen.